nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Vakantiehuis met honden in Texel toegestaan

Een mooi vakantiehuis met honden in Texel, dit kan allemaal. Als u een kijkje neemt op texelvakantieverhuur.nl dan kunt u aangeven in welke periode u dit eiland wilt bezoeken en kunt u ook zien of dat er honden zijn toegestaan. U kunt ook aangeven dat u de honden mee wilt nemen en dan ziet u welke perioden en welke huisjes er nog vrij zijn. Lekker met zijn allen naar dit mooie eiland, dat wilt u toch ook? Wadden eiland Texel is uitgeroepen tot Unesco werelderfgoed en staat dus goed bekend, ook staat Texel op het Top 10 lijstje Lonely Planet paradijs van wildreservaten. Goed eens naar te kijken en zelf een wandeling te maken door stukje Nederlands paradijs. U begrijpt dan direct waarom Texel hier voor is uitgekozen

Vakantie verblijven in Texel:

Vakantievilla’s met sauna bij strand

Vakantiewoningen aan bos

Appartementen Texel de Koog aan zee

Familiehuizen nabij Nationaalparktexel

Texel bezoeken met de honden

Texel is een mooi eiland waar dat u met de honden naar toe kunt kijk op texelvakantieverhuur.nl. Lekker fietsen of wandelen door de duinen of over het strand. Genieten in de gezellige dorpjes of bij de vele evenementen en er is zoveel moois te zien. De honden zijn ook vrijwel overal toegestaan, dus het is een heel mooi en vriendelijk voor uw huisdieren. Voor uzelf is er ook genoeg te doen zoals “Skuumkoppe” proeven in de Texelse bierbrouwerij, een bezoekje brengen aan de Slufter, of de vuurtoren of een Texelse bierbrouwerij rondleiding. Ook de vissers haven van Texel is de moeite waard, zeker op vrijdag, om te bezoeken en natuurcentrum Ecomare uiteraard ook. Dit wordt gezien als het centrum voor wadden en Noordzee op Texel. Hier zijn de opvang van zeehonden en vogels met een natuurmuseum en zeeaquarium gecombineerd. Helaas geen honden welkom.

Boek uw vakantiehuis met honden online

Lekker met de honden er even tussenuit, naar het mooie Waddeneiland Texel. Boek uw vakantiehuis met honden in Texel toegestaan vandaag nog zodat u weet waar u naar uit kunt kijken. Alles regelt u voor uw huisdier en uzelf nu via buro texelvakantieverhuur.nl.

Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres