nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

tesoboot

Teso bootdienst

Texel Teso bootdienst daar begint u vakantie Texel met meeuwen brood voeren uit de hand of zeehonden spotten vanaf Boot Texel. Op de Teso bootdienst naar Texel begint uw vakantiegevoel. De boot Texel vaart in 20 minuten van Den Helder naar Texel, en vice versa. In de salon van de Teso bootdienst schepen besteld u snel een bakje koffie, soep of een vers gemaakt broodje. Genieten dus tijdens de overtocht met Teso bootdienst Texel.

Teso veerdienst

Texels Eigen Stoomboot Onderneming onderhoudt sinds 1907 de veerdienst tussen Den Helder en Texel. Van de ruim 3.100 aandeelhouders is het grootste gedeelte Texelaar. Sinds de oprichting van veerdienst TESO is het doel hetzelfde gebleven: het verzorgen van een goede, betaalbare bootverbinding over het Marsdiep tussen Texel en de vaste wal.

Boot Texel overtochten

Boot Texel verzorgd overtochten vanuit Den Helder van 6.30 uur tot 21.30 uur, steeds op het halve uur. De boot Texel vertrekt vanuit Waddeneiland Texel telkens op het hele uur, de eerste om 6.00 uur en de laatste om 21.00 uur. Op zon- en feestdagen vaart de eerste boot van 1 april t/m 30 september één uur later, en van 1 oktober t/m 31 maart twee uur later. Op 31 december vervalt de afvaart van 21.00 uur en 21.30 uur. Reserveren op Teso boot Texel voor de overtocht naar Texel is niet mogelijk en is ook niet nodig omdat er altijd plaats is op de boot Texel. Maar u kunt wel van tevoren online een E-ticket kopen voor de boot Texel. Wilt u na aankomst met de Connexion bus verder? Aansluitend op alle normale afvaarten van de boot Texel zijn zowel in Den Helder als op Texel busverbindingen. Wist u trouwens dat u korting krijgt op de prijs van de boot Texel overtocht als u op dinsdag, woensdag en donderdag reist met de boot Texel? Meer informatie over de overtochten van boot Texel, e-tickets, kaartjes en tarieven: www.teso.nl. Vakantie Texel met de boot naar Texel.

Veerboot Texel gratis Wifi internet

Veerboot Texel biedt u gratis draadloos internet in de salons van de schepen Schulpengat, de dr Wagenmaker, vanaf 2016 op de nieuwe veerboot "Texelstroom" en op de opstelterreinen. Inloggen op ‘teso_internet’. Ontspannen gratis Wifi op Teso de boot naar Texel. Per medio 2016 beschikt veerdienst Teso over een nieuwe veerboot "Texelstroom", deze boot zal met een nog grotere capaciteit van 340 pae de wachttijd met de veerboot naar Texel nog meer verkorten.

Wachttijden veerdienst Texel – Den Helder

Wachtijden Veerdienst Texel – Den Helder daar kan het in vakantie periodes druk zijn, vooral in de zomervakantie, paasvakantie en pinkstervakantie voor de veerdienst Den-Helder naar Texel. Dan vaart er een extra veerboot Texel. Elk half uur vertrekt er dan een veer-boot van en naar Texel. Buiten het seizoen wordt ook bijna elke vrijdag een extra veerboot Texel ingezet, in de zomermaanden zelfs vrijdag tot en met maandag, zodat de wachttijden naar Texel meestal beperkt blijven tot een uur. 

Online een Teso E-ticket kopen voor de boot Texel. 

Boot Texel online Teso-e-tickets kopen? Bespaart u wachttijden Texel en kunt u snel en zorgeloos via voertuigautomaten de veerboot Teso oprijden. Kijk op  Teso-tickets  
 
E-tickets en TESO-passen

Voertuigen tot 6,5 meter lengte met e-ticket of TESO-pas kunnen gebruik maken van de voertuigautomaten (3 meest rechtse rijbanen van de aanrijroute)

NB. Niet van toepassing voor motoren.

Webcam Teso

https://www.teso.nl/nl/webcam-nl

Webcam Landsend

Twitter

twitter-logo-24x24  Volg@BootTexel op Twittervoor nieuws en reisinformatie over de Veerdienst naar Texel.

 T.E.S.O.  De Koninklijke N.V. Texelse Eigen Stoomboot Onderneming

 

 

Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres