nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Vakantiehuis met hond in Texel toegestaan

Jonge zeehondjes in de opvang, bruinvissen onder en boven water, grote open zeeaquaria en een mooi natuurmuseum. Bekijk het allemaal bij “Ecomare” het centrum voor Wadden en Noordzee, en boek uw bestemming nu op Texel. Uw hond kan mee want bij ons kunt u een vakantiehuis met hond reserveren. De moeite waard om daar ook snel gebruik van te maken, want zo heeft u wat moois om naar uit te kijken. Geniet u er ook al van om lekker langs het uitgestrekte strand te wandelen? Boekt u dan vandaag nog via boeking bureau texelvakantieverhuur.nl een vakantiehuis waar hond is toegestaan op Waddeneiland Texel.

Vakantie verblijven in Texel:

Vakantievilla’s met sauna bij strand

Vakantiewoningen aan bos

Appartementen Texel de Koog aan zee

Familiehuizen nabij Nationaalparktexel

 

Vakantiehuis met hond bekijken

Een vakantiehuis reserveren met hond op Texel, bekijkt en reserveert u eenvoudig via texelvakantieverhuur.nl. Het is dan allemaal ook zo geregeld. Goed om dat ook te doen, want zo weet u zeker dat de vakantie met uw hond(en) werkelijkheid wordt. U kunt op Texel erg veel doen, zoals naar het schapen museum en of lammetjes knuffelen, je vindt hier meer schapen dan inwoners! Goed om dat te weten want in het voorjaar zijn er erg veel lammetjes! Altijd mooi om dat eens van dichtbij te bekijken op dit mooie Wadden-eiland!

Uitstapjes vanaf vakantiehuis Texel

Vanaf uw vakantiehuis in Texel kunt u veel dingen doen zoals naar de kaasboerderij “Wezenspyk” of naar de zelfpluktuin zelf bloemen, fruit en aardbeien plukken. Het moet daarvoor wel de goede tijd van het jaar zijn uiteraard! Maar u kunt ook wandelen en fietsen en dat kan het gehele jaar door, of naar het “Sommeltjespad” in het bos. Genoeg te doen op dit mooie Waddeneiland en rekent u er maar op dat u samen met uw honden gaat genieten. Lekker uren wandelen met de hond en dan tot rust komen in uw vakantiehuisje. Boek snel nog uw accommodatie via texelvakantieverhuur.nl en begin metaftellen naar uw vakantie.

Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres