nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Zomervakantie op Texel

Zomervakantie op Texel? Goede keuze! De zomervakantie is een ideaal moment voor een fantastisch verblijf op Texel. Texelvakantieverhuur.nl heeft een ruime keuze in de beste accommodaties van Texel. Voor uw zomervakantie op Texel zult u bij ons een passend verblijf vinden. Zo verhuren wij rustig gelegen luxe Villa`s, prachtige appartementen, sfeervol ingerichte bungalows met een ruime tuin en terras of direct aan zee gelegen huisjes. Voor een heerlijke zomervakantie op Texel hebben wij de mooiste plekjes voor u geselecteerd.

 Onze accommodaties op Texel:

Texel is het meest populaire eiland van Nederland voor een heerlijke zomervakantie. En dat is niet zomaar, want tijdens een warme zomer is het hier heerlijk vertoeven. Ontspannen zonnebaden, zand kastelen bouwen met de kinderen op het strand of zwemmen in zee zijn de ingrediënten voor een geweldige zomervakantie op Texel. De zomervakantie valt niet voor alle scholen gelijk. Door de verdeling van de drie regio’s in Nederland gaat niet iedereen tegelijk op zomervakantie naar Texel. Toch blijft de vraag naar een vakantie op Texel in die periode groot en daarom is het verstandig om niet te lang te wachten met het boeken van uw zomervakantie. Hoe eerder u reserveert, hoe meer keuze u heeft uit onze accommodaties.

Met de fiets kunt u Texel tijdens uw zomervakantie geweldig verkennen. U kunt makkelijk een fiets huren op Texel, maar u kunt uw fiets uiteraard ook zelf meenemen. De brede fietspaden liggen overal door het mooie landschap en ze brengen u waar u maar heen wilt gaan. De schilderachtige dorpjes als Oudeschild, Den Burg, De Waal of Den Hoorn zijn zeker een bezoek waard. De sfeervolle badplaats De Koog moet u ook zeker gezien hebben. Tijdens de zomervakantie op Texel ademt deze bruisende badplaats een en al vakantie uit. Maar er zijn nog veel meer dingen op het eiland Texel te beleven tijdens uw zomervakantie: een zeehondentocht maken, strandjutten, parachute springen, vissen op zee, vliegeren, paardrijden of kitesurfen. Niets is te gek op Texel.

De medewerkers van texelvakantieverhuur.nl staan tijdens uw zomervakantie op Texel elke dag klaar om het u helemaal naar uw zin te maken. Wilt u iets weten over het eiland, vraag het ons gerust, want wij zijn de experts in Texelvakanties.

Zin in Texel? Reserveer nu direct en voordelig uw zomervakantie op Texel bij texelvakantieverhuur.nl.

Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres