nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Weer op Texel

Weer op Texel als u wilt genieten van een perfecte vakantie op Texel. De kop van Noord-Holland en speciaal het eiland Texel staan er om bekend dat ze de meeste zonuren van Nederland hebben. Dus altijd meer kans op zon met weer Texel. Maar niet alleen in de zomer maar ook bijvoorbeeld in de winter is het altijd mooi. Als Texel verdwijnt onder een dikke witte deken van sneeuw kunt u volop genieten van het weer Texel. Beleef Texel weer ook eens in voorjaar en najaar of tijdens de vakantie.

Het weer Texel is meestal goed voor lange wandelingen of fietstochten over het eiland, genietend van de zilte lucht. Ga naar de natuurgebieden de Slufter of de Muy of wat dacht u van het Nationaalpark ‘Duinen van Texel’. Met zijn vele paden is deze goed voor uren wandelplezier en fietsen op Texel over Texels 140 km lange fietspadennetwerk. Neem uw eigen fiets mee of huur een elektrische fiets of moutainbike op Texel en trek de natuur in. Het weer op Texel is bijna altijd goed.

Onze accommodaties op Texel:

Texel is het eiland van veel activiteiten, zeehonden kijken of garnalen vissen. Met een boot varen op het wad is een unieke ervaring voor uzelf maar zeker ook voor uw kinderen. Op het wad geen zeehonden gezien? Gelukkig is er dan altijd nog het centrum voor Wadden en Noordzee Ecomare waar altijd zeehonden te zien zijn. Ecomare op Texel is het grootste zeehonden opvangcentrum van Europa.

Het weer op Texel, ideaal voor vele vormen van vermaak. Of je nu met zijn tweeën bent of met het gezin of de hele familie, op Texel is altijd wel wat te doen, zowel met goed als slecht weer. Loop met uw kinderen eens langs het sommeltjespad en ga op zoek naar deze Texelse aardmannetjes. Zeker voor kleine kinderen een uitdagende wandeling in een aantrekkelijk bos van NPduinenvantexel. U zult versteld staan van alle dingen die u tegen komt.

Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres