nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Weekend Texel

Wilt u een weekend naar Texel boeken? Dat kan nu voordelig bij texelvakantieverhuur.nl, de specialist voor uw weekend op Texel!

Onze accommodaties op Texel:

Het eiland Texel biedt meer dan genoeg vermaak en excursies voor gezinnen en stelletjes. Op Texel kan je lekker actief in de weer zijn, maar ook helemaal tot rust komen. Dit prachtige eiland in de Waddenzee is zeer geschikt voor een flinke wandeling door de natuurparken, de uitgestrekte duinen of over een van de vele stranden. Op Texel kunt u gemakkelijk een fiets huren om een groot deel van het eiland te ontdekken. Echte aanraders zijn fietstochten door de natuurparken. Zo ziet u een hele andere kant van Nederland en geniet u van de schone buitenlucht. Kinderen hebben tijdens een weekend op Texel alle tijd en ruimte om actief bezig te zijn. Zo kunnen ze in de duinen spelen, vliegeren, zwemmen of zandkastelen bouwen op het strand.

Texel heeft op culinair gebied veel te bieden. Het eiland staat bekend als schapeneiland en dit vlees is dan ook veelvoudig terug te vinden bij de restaurants. Er zitten in Den Burg en De Koog meerdere smakelijke restaurants die zeker een bezoekje waard zijn. Ook beschikt Texel over een restaurant met een Michelinster, namelijk "Bij Jef" te vinden in Den Hoorn. Zo kunt u tijdens uw weekendje op Texel genieten van de kookkunsten van één van de beste koks van Nederland!

Een weekend op Texel is eigenlijk het hele jaar door een leuke manier om in eigen land er even tussenuit te gaan. De diversiteit van activiteiten maken van het eiland een fantastische vakantiebestemming.

Bekijk snel het uitgebreide aanbod van weekendjes naar Texel bij texelvakantieverhuur.nl, de specialist in een weekend naar Texel.

Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres