nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Vakantie Waddeneilanden

Bent u van plan om binnenkort vakantie te gaan houden op een van de Nederlandse Waddeneilanden? Kies dan voor een vakantie op Texel! Texel is Nederlands’ grootste Waddeneiland, ideaal om naar toe te gaan op vakantie. Het eiland biedt namelijk voor ieder wat wils. Of u nu gaat met uw gezin, met vrienden of gezellig met z’n tweeën. En of u er nou lang wilt blijven of maar een paar dagen. Elk uur vertrekt er vanaf Den Helder een boot naar Texel, dus u bent zo op dit mooie eiland. Wist u trouwens dat Texel de meeste zonuren van heel Nederland heeft??

Texel de meeste zonuren van heel Nederland

Uw vakantie is natuurlijk niet compleet zonder de juiste vakantie-accommodatie om in te verblijven. Texelvakantieverhuur.nl biedt op dit Waddeneiland de volgende vakantie-accommodaties aan:

Met een van deze vakantie-accommodaties van Texelvakantieverhuur.nl begint uw vakantie op dit Waddeneiland pas echt. Ze vormen het ideale startpunt voor uw vakantie. Vanuit uw accommodatie kunt u ontdekken wat het Waddeneiland Texel allemaal te bieden heeft. U kunt er wandelingen maken of fietsen op Texel, bijvoorbeeld door de natuurgebieden de Slufter en de Muy. Ook kunt u naar het strand of naar een dorp op Texel. Bijvoorbeeld loodsdorp Den Hoorn, badplaats De Koog of winkelhart Den Burg. Hier kunt u naar Funshoppen in winkels, uitrusten op een terrasje, natuurlijk in het zonnetje en onder het genot van een Texels biertje, de “Skuumkoppe” of een bezoek brengen aan een Texels museum op Waddeneiland Texel. Of wat dacht u van een te brengen aan een wijnhuis in Oosterend, zelfpluktuin, kaasboerderij Wezenspyk, een lammetjesboerderij van Boer Jan (RTL4) of Boer Christiaan ( Speld in hooiberg SBS 6) en paddenstoelenkwekerij Maarten Dijker?

Nederlandse Waddeneilanden.

Kijk voor meer informatie op onze website Texelvakantieverhuur.nl en boek een van de vakantie-Waddeneiland accommodaties. Wij kunnen u helpen met het vinden van de vakantie-accommodatie die het beste past bij uw wensen, zodat u kunt genieten van een heerlijke vakantie op de Nederlandse Waddeneilanden.

 

Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres