nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Vakantiepark Texel

Uw vakantie naar een park op vakantie-eiland Texel begint eigenlijk al op de veerboot van Den Helder naar Texel. Met de nieuwe veerboot “Texelstroom” vaart u in 20 minuten als zijnde een cruise beleving naar het grootste Waddeneiland van Nederland. In de ruime gezellige salon koopt u een Texelse speciaal bier de “Skuumkoppe” of Texelse souvenir en buiten eten de meeuwen uit uw hand van de meegebrachte boterham. Ze vliegen de hele reis met u mee tot de boot aanmeert voor uw start van de vakantie op het park Texel.

Bekijk hier meer vakantieparken op Texel

Waddeneiland Texel

Wanneer u van de veerboot afrijd weet u het zeker, op vakantie eiland Texel ben ik even helemaal weg van de dagelijkse sleur en beslommeringen. Op het mooie vakantie eiland Texel wonen net zoveel schapen als mensen, met in het seizoen 45000 toeristen aan toegevoegd, echter verspreiden deze badgasten zich zo dat het op de meeste plekken zeker niet druk voelt. De toeristische badplaats op Waddeneiland Texel is De Koog met vele vakantieparken van Texelvakantieverhuur.nl, gezellige terrasjes, lekkere restaurantjes en leuke winkeltjes, helemaal top.

Sfeervolle appartementen, Zon, Zee, Strand en Wind

Op loopafstand van het gezellige dorpscentrum ligt aan rand van bos gelegen het kleinschalige vakantiepark Villahof Texel, een gezellig vakantieparkje met 9 luxe vakantievilla's met sauna geschikt t/m 8 personen. Hier staan rust, privacy en persoonlijk contact hoog in vaandel. Hier voelt u zich helemaal thuis. Met zicht op de Dorpstraat van de bruisende badplaats ligt aan de rand van het dorp appartementen Anna Texel. Onze gezellige sfeervolle appartementen, Zon, Zee, Strand en Wind met sauna en ligbad geven u een heerlijk vakantiegevoel. een andere beleving van Texel dan een vakantiepark.

Alle informatie over Texel

Bij de receptie van booking buro Texelvakantieverhuur.nll kunt u terecht voor alle informatie over Texel, hier huurt u fietsen, koopt u Greenfees voor de Texelse 18 holes Golfbaan met 30% korting en besteld u broodjes voor het ontbijt. Fietsen huren op Texel dit met 10% korting om echt te ontdekken hoe veelzijdig het eiland Texel is. Vanuit de Koog volgt u het 135 km lange fietspaden knooppunten netwerk om het hele mooie eiland te doorkruisen. Vraag bij Texelvakantieverhuur.nl naar een eiland fietskaart van Texel.

Zeehonden spotten

U fiets langs alle vakantieparken en kunt een bezoek aan natuur en belevingscentrum en zeehonden opvang Ecomare, met een boswachter van Natuurmonumenten vogels spotten in Nationaalpark Duinen van Texel of bezoekt de Vuurtoren in het noorden van eiland Texel. Garnalen vissen met een garnalenkotter of zeehonden spotten met motorboot "het Sop" op Unesco Werelderfgoed de Waddenzee. Een beleving met de natuur, ervaart u op Texel.

Beleef de zomer

Fietst over de jacht- en vissershaven van Oudeschild om iets te eten en drinken op een gezellig terrasje van een strandpaviljoen. Beleef de gehele zomer één van de vele jaarlijkse evenementen, er is elk weekend wel wat te doen op eiland Texel. Grote kans dat u jaarlijks meerdere keren terugkomt op een vakantiepark van Texelvakantieverhuur.nl. Vakantiehuisjes op een Texels vakantiepark en appartementen Texel zijn te boeken in zomer maar ook in voorjaar, najaar en in de winter periode. Texel zo ver weg en toch dichtbij. Texel is Top. Op een eiland word je blij en vergeet je alles.

Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres