nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Vakantie Texel met hond

Vanaf medio oktober verzorgt de honden coach, Jos Oosting, speciale arrangementen, Vakantie Texel met hond op Texelvakantieverhuur.nl. Dat is niet alleen genieten van de mooie natuur maar ook erg leerzaam voor baas en hond. Jos oosting biedt leerzame training vooral voor honden met gedragsproblemen. Lijd uw trouwe maatje aan algemene angst of onzekerheid of wil hij gewoon niet komen als u hem roept? Deze Texelse hondenfluisteraar weet hier wel raad mee! Vakantie Texel met hond is een belevenis voor u en uw trouwe viervoeter op mooi Waddeneiland Texel .

Honden vakantie uitwaaiweek

Na deze mooie uitwaaiweek tijdens uw vakantie heeft uw trouwe viervoeter zelfs een diploma op zak. U als hondenbaas kunt zelf aangeven waaraan u wilt werken en u krijgt een persoonlijk plan van aanpak! Wist u trouwens dat de Nederlandse en Buitenlandse pers op ons eiland zijn geweest om alles over deze unieke uitwaaiweken Texel met hond te weten te willen komen? Zelfs RTL4 heeft er een special item aan gewijd: De Vakantie honden coach.

Beschikbare honden accommodaties op Texel

Uitwaaiweken Texel met hond

De vakantie uitwaaiweken Texel met hond is uniek en eenvoudig te boeken bij Texelvakantieverhuur.nl. Luxe verblijven met uw hond(en) in een vakantie villa met sauna op Texel of liever verblijven in een comfortabel appartement met jacuzzi aan rand badplaats de Koog, huur een luxe ruim vakantiehuis of sfeervolle bungalow aan bos? Vakantie bungalows met open haard en een grote afgesloten tuin zijn ook te boeken, hier kan uw hond lekker vrij rond lopen. In de nieuw gerenoveerde en smaakvol ingerichte vakantiehuisjes op park Gortersmient is in overleg uw hond zelfs gratis welkom. Na een heerlijk lange wandeling of fietstocht langs het strand volledig uitgeput neer ploffen? U bent bij Texelvakantieverhuur.nl verzekerd van een welverdiende ontspannen vakantie op Texel met uw hond.

VVV Texel en hond

Vakantie platform VVV Texel met hond heeft een leuke facebookpagina: Texel, mijn hond en ik. Texel.net Dit is de plek waar u leuke tips en foto’s kunt plaatsen en vinden over de unieke vakantie uitwaaiweken Texel met hond. De VVV Texel accommodaties en bij de verblijven van Texelvakantieverhuur.nl zijn zeer geschikt en goed ingericht en er zijn speciale honden uitlaatplaatsen in of bij het bos. Op aanvraag zijn er zakjes ter beschikking zodat u ook aan de opruimplicht kunt voldoen. Kortom Texel is ideale vakantiebestemming voor u en uw familie, vrienden of het hele gezin zowel met of zonder hond! Geniet van een heerlijke Vakantie Texel met hond.

Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres