nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Vakantie op Texel

Vakantie op Texel viert u in een luxe vakantiehuisje, bungalow of appartement, dicht bij het strand, duinen en het uitgestrekte bos. Dat staat garant voor een ontspannen vakantie op Texel! Van een luxe villa tot een comfortabele bungalow, voor een onbezorgde vakantie op Texel moet u bij texelvakantieverhuur.nl zijn. Wij bieden accommodaties met net dat beetje meer, voor uw ideale vakantie op Texel.

Onze accommodaties op Texel:

De zoute zeelucht, heerlijk uitwaaien op het strand of op de fiets, een zeehondentocht, een vakantie op Texel staat voor ontspannen genieten. Bij ons vindt u daarom accommodaties over heel Texel, waar u helemaal tot rust komt. Ruime huisjes met moderne en luxe voorzieningen. Verblijft u graag in de natuur of liever dicht bij één van de gezellige dorpen op Texel? De accommodaties van texelvakantieverhuur.nl vindt u overal.

Er is veel te doen tijdens uw vakantie op Texel. Wat dacht u van samen lange wandelingen maken of een prachtige fietstocht door de mooie natuur? Bent u samen met de kinderen op Texel? Verras de kinderen dan met een spannende robbentocht op de Waddenzee! Met een garnalenkotter gaat u de zee op en samen tuurt u naar zeehonden op de zandplaten. Onderweg kunnen de kinderen zien hoe het er aan toe gaat tijdens de garnalenvangst. Je krijgt ook een zakje echte Waddenzee garnalen mee naar huis. Het wordt gegarandeerd een uniek uitje! Ook is een bezoekje aan het museum Ecomare leuk voor u en uw kinderen tijdens de vakantie op Texel. In het grootste zeehondenopvangcentrum van Europa kunnen kinderen zeehonden van dichtbij zien. Er zijn ook bepaalde tijden dat de zeehonden gevoerd worden, dat kun je dan in levende lijve meemaken. Tijdens de vakantie op Texel zijn er altijd leuke activiteiten voor kinderen, het strand en bos is om de hoek. En na een geweldige dag uit gaat u tijdens uw vakantie op Texel terug naar uw heerlijke huisje waar de kinderen nog lekker buiten kunnen spelen. Bij texelvakantieverhuur.nl boekt u uw ideale vakantie op Texel!

Het Waddeneiland Texel heeft iedereen wat te bieden van jong tot oud. Het is niet voor niets dat gezinnen met kinderen, maar ook jeugd en senioren tot de vele vakantiegangers van het eiland behoren. Uiteraard is het zo dat iedere doelgroep weer een hele andere invulling geeft aan de vakantie op Texel. Het leuke is echter dat ook daarvoor geldt dat er voor iedereen wat te beleven is op het eiland. Jong en oud zullen zich geen dag vervelen op het prachtige bruisende eiland Texel.

Alleen op het gebied van excursies is er al enorm veel keuze. Zo kunt u tijdens de vakantie op Texel de natuur ingaan onder begeleiding van een gids. Er is onder meer een vogelexcursie beschikbaar op de noordkop van het eiland, waarbij geleerd wordt om vogels te herkennen. Het is ook leuk om mee te gaan met een wadexcursie of om onder begeleiding op zoek te gaan naar oesters.

Voor gezinnen met kinderen zijn er tijdens de vakantie op Texel allerlei activiteiten te beleven. Een van de echte aanraders is het te voet volgen van het Sommeltjespad dat een lengte heeft van anderhalve kilometer en door het Texelse bos loopt. Sommeltjes zijn mythische wezens uit volksverhalen van Texel. Deze wandeling is ideaal voor gezinnen met kinderen die een leeftijd hebben van 3 tot 8 jaar. Bij de Schapenboerderij Rozenhout is het in het voorjaar en in de zomer mogelijk om lammetjes te knuffelen. Als het weer het niet toelaat om in zee te zwemmen, kan er altijd een bezoek gebracht worden aan het verwarmde openlucht zwembad in Den Burg. Of natuurlijk het overdekte zwemparadijs Calluna in de Koog.

Andere leuke activiteiten die u kunt ondernemen tijdens uw vakantie op Texel zijn onder meer parachutespringen voor de waaghalzen of het volgen van een mountainbike-route met scherpe en korte bochten door de Dennen. U ziet dat er heel wat te beleven valt op het eiland en dat er net als in het aanbod van accommodaties van texelvakantieverhuur.nl voor een ieder wat wils te vinden is.

Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres