nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Vakantie Texel met uw hond

Wat is er lekkerder dan in de vakantie met de hond een lekkere lange wandeling over het strand of door de duinen en de bossen te maken. Uw hond meenemen op vakantie naar Texel? In bijna alle onderstaande accommodaties van Texelvakantieverhuur.nl is uw hond(en) of huisdier(en) toegestaan, soms zelfs gratis welkom op Texel. Vakantie Texel met hond? Heerlijk rennen over strand door bos, zwemmen en niet aangelijnd over vakantie eiland Texel te gaan , daarom is Texel zo prachtig, uw hond kan gewoon mee. Texel met hond betekent namelijk dat er op Texel appartementen, bungalows, huisjes en vakantievilla’s zijn waar ook uw hond toegestaan is en andere huisdieren ook meer dan welkom zijn. Uw hond is welkom vele vakantie verblijven Texel.

Texel ontdekken met uw hond

Genieten tijdens uw vakantie op Texel. Een heel eiland om te ontdekken met uw hond. De bossen en duinen, de gezellige dorpjes. Laat alles achter u en geniet van het eilandgevoel. En uw hond geniet natuurlijk mee. Uw hond is welkom in de meeste gebieden en in veel accommodaties, restaurants en strandpaviljoens.

Informatie accommodaties voor een verblijf met huisdier

Accommodaties voor een verblijf met huisdier? Texelvakantieverhuur.nl heeft alle informatie van verhuurders die u de mogelijkheid bieden om uw hond mee te nemen op vakantie Texel. Enkele verhuurbureaus staan zelfs meer dan 1 hond in het verblijf toe. Bij uw boeking Texel geeft u aan hoeveel huisdieren u mee naar Texel wilt meenemen. Villahof Texel zijn 2 honden welkom en in onze nieuw gerenoveerde vakantiehuisjes ( 2016) op Bungalowpark Gortersmient zijn 2 honden gratis welkom.

Echter gelden er wel een paar voorwaarden:

- Villa’s in Villahof Texel vragen voor het verblijf van uw huisdier een kleine toeslag.

-Vakantiehuisjes op Bungalowpark Gortersmient zijn 2 honden gratis welkom.

- In de accommodaties mogen huisdieren nooit alleen achtergelaten worden

- In enkele restaurants zijn soms geen huisdieren toegestaan.

- Een mand of kleed voor in de stoel of over de bank dient u zelf mee te nemen in het vakantie verblijf van u en uw huisdier op Texel

- Op de website van Texelvakantieverhuur.nl zijn accommodaties aangegeven wat het maximum aantal huisdieren is dat wordt toegestaan.

Huisdieren toegestaan accommodaties op Texel

Honden welkom in Restaurants

Honden zijn welkom mits goed aangelijnd in restaurants en strandpaviljoens, zeker als zij geen overlast bieden aan de andere gasten en personeel.

Uitwaaien met hond op Texel

Texelvakantieverhuur.nl heeft regelmatig aanbiedingen, last-minutes arrangementen op Texel. Genieten met uw hond in Nationaalparktexel van de veelzijdige Texelse natuur het gehele jaar en maak schitterende wandelingen met uw hond door bos of over het strand . Lekker rennen over het strand waar vaak in voorjaar of najaar op Texel de wind door uw haren waait en u lekker kan uitwaaien met uw hond. Op de meeste plekken hoeft u hond niet aangelijnd. Zo geniet u van een heerlijke vakantieweek en vertrekt u uitgerust weer naar huis met een hond die ook lekker uitgewaaid is!!. Wie wil dat nu niet? Een week, weekend of midweek Texel met lastminute korting? Kijk op texel-lastminute.nl voor uitwaaiweken met hond op Texel.

Uw hond is ook van harte welkom in de meeste accommodaties van Texelvakantieverhuur.nl Met uw huisdier of honden naar Texel? Een vakantie Texel, of het nu een week, weekend, midweekje of dagtrip naar Texel met uw hond is. Met de hond naar Texel is altijd een belevenis, is zeer aan te bevelen. Boek snel een Texel vakantie met u huisdier. Zoek en boek een aanbieding of lastminute Texel dan slaat u 2 vliegen in 1 klap!! Waddeneiland Texel is de plek met nette, leuke, bijzondere en ook luxe vakantieverblijven voor uw hond op Texel.

 

Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres