nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Vakantie met hond

Honden zijn welkom

Vakantie met hond! Natuurlijk gaat uw huisdier mee. Je neemt gezellig je beste honden vriendje lekker mee op vakantie, kies dan voor een vakantiewoning Texel als vakantie reisbestemming. Zo heb je alle vrijheid voor je hond en de vakantie met hond belevenis is onbetaalbaar! Denk je eens in: een lekkere grote tuin om lekker rond te rennen en te snuffelen, lange wandelingen door het bos of mee op verkenningstocht door de bergen. Of misschien bij dat meer zodat hij ook tijdens die lekkere zomer samen met jou een frisse duik kan nemen. Ook je hond verdient een fijne vakantie. Daarom zijn honden welkom op Texel.

Honden-vakantie accommodaties

Beschikbare honden vakantie accommodaties op Texel

Meerdere honden mee op vakantie

Op Wadden-eiland Texel met meer dan één hond, dus met 2 of 3 honden verblijven? Dan is het niet eenvoudig om een vakantiehuisje te boeken. Met twee of meer honden is het ook dubbel zo moeilijk om een leuk comfortabel vakantieverblijf Texel te boeken. Het kan wel bij Texelvakantieverhuur.nl waar honden en andere huisdieren welkom zijn.

Op vakantie met de hond

Heb je meer dan één hond, dan is het een hele klus om een vakantiebestemming te vinden. Met twee of meer honden lijkt het wel dubbel zo moeilijk om een leuke geschikte vakantie stek te vinden. Texelvakantieverhuur.nl heeft verschillende vakantiehuizen waar twee of meer (gratis) honden welkom of andere huisdieren toegestaan zijn.zijn. Boek online bel of mail Texelvakantieverhuur.nl om te informeren naar onze vakantiehuizen waar je twee of meer honden mee naar toe kunt nemen om op vakantie met hond naar Texel te gaan. Wij staan u graag te woord om een honden-vakantie voor jou en je hond of huisdieren te boeken.

Hond gratis welkom

Natuurlijk is je vakantie met hond niet compleet zonder je trouwe huisdieren. De hond gaat gratis mee op vakantie naar Texel! Samen wandelen, spelen en rennen in bos en los op het strand ravotten met uw viervoeter, waar het thuis misschien niet kan of aan toe komt. En wat is dan beter uitwaaien op honden-eiland Texel boek snel een vakantiehuis op vakantiepark Gortersmient of villapark Texel, waar meerdere honden welkom zijn? Ga lekker met hem wandelen in de natuur van Nationaal park Texel of wandelen op het strand of in het bos. Genieten kan u van zowel de natuur en van uw hond. Texelvakantieverhuur.nl bied u een welverdiende vakantie aan! Vele soorten accommodaties van appartementen, huisjes, bungalows tot aan luxe vakantievilla's en familiehuizen waar twee of meer honden welkom zijn, of huisdieren zijn toegestaan Neem gerust contact op met ons boekingsbureau Texelvakantieverhuur.nl voor alle informatieve naar onze vakantiehuizen op Texel waar je een, twee of meer honden mee naar toe op vakantie kunt nemen. Waar honden welkom zijn. We helpen graag om een zorgeloze prachtige vakantie bestemming op Texel voor u en uw hond te boeken. Vakantie met hond boekt u op Texel.

 

Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres