nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Texel met honden

Vanaf medio oktober verzorgt de honden coach, Jos Oosting, speciale arrangementen, Texel met honden op Texelvakantieverhuur.nl Dat is niet alleen genieten van de mooie natuur maar ook erg leerzaam voor baas en hond. Jos oosting biedt leerzame training vooral voor honden met gedragsproblemen. Lijd uw trouwe maatje aan algemene angst of onzekerheid of wil hij gewoon niet komen als u hem roept? Deze Texelse hondenfluisteraar weet hier wel raad mee! Na deze mooie uitwaaiweek geboekt bij Texelvakantieverhuur.nl voor Texel met honden heeft uw trouwe viervoeter zelfs een diploma op zak. U als hondenbaas kunt zelf aangeven waaraan u wilt werken en u krijgt een persoonlijk plan van aanpak! Wist u trouwens dat de Nederlandse en Buitenlandse pers op ons eiland zijn geweest om alles over deze unieke uitwaaiweken Texel met honden te weten te willen komen? Zelfs RTL4 heeft er een special item aan gewijd: De honden coach Texel.

Beschikbare accommodaties op Texel

Vakantie op Texel

De uitwaaiweken Texel met honden is uniek, eenvoudig te boeken bij Texelvakantieverhuur.nl Kamperen met uw hond(en) of liever verblijven in een comfortabel appartement, ruim vakantiehuis met sauna of sfeervolle luxe bungalow? Bungalows met een grote afgesloten tuin zijn ook te boeken, hier kunnen uw honden lekker vrij rond lopen. In de nieuw gerenoveerde en smaakvol ingerichte vakantiehuisjes op park Gortersmient is in overleg uw honden zelfs gratis welkom. Na een heerlijk lange wandeling of fietstocht langs het strand volledig uitgeput neer ploffen? U bent bij Texel met honden Texelvakantieverhuur.nl verzekerd van een welverdiende ontspannen vakantie op Texel met uw honden.

Informatie over Texel

Texelvakantieverhuur.nl en Boekingsburo VVV beschikken over alle informatie over Texel. De VVV Texel heeft een leuke facebookpagina: Texel, mijn honden en ik. Dit is de plek waar u leuke tips en foto’s kunt plaatsen en vinden over de unieke uitwaaiweken Texel met honden. Onze luxe accommodaties zijn goed ingericht en er zijn speciale honden uitlaatplaatsen. Op aanvraag zijn er zakjes ter beschikking zodat u ook aan de opruimplicht kunt voldoen. Kortom Texel is ideale vakantiebestemming, boekbaar bij Texelvakantieverhuur.nl voor u en uw gezin zowel met honden of zonder honden! Een actieve vakantie met honden Texel is onvergetelijk…

Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres