nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Texel Blues

Ook dit jaar oktober is het weer zo ver: het Texel Blues festival. Ook texelvakantieverhuur.nl is fan van dit festival. Het wordt dit keer alweer de 28ste editie van het festival, dat het licht zag in het jaar 1988. Bekende en minder bekende coryfeeën uit de internationale Blues-wereld spelen de sterren van hemel tijdens dit gezellige weekend. In verschillende cafés in Den Burg kunt u genieten van bluesmuziek. Daarnaast kunt u natuurlijk ook genieten van een Texels biertje of het lekkere authentieke Texels juttertje. Texel Blues is het Texelse festival waar menig liefhebber het gehele jaar door hunkerend op zit te wachten en naar uitkijkt.

Texel Blues

Komt u ook naar Texel Blues? Uw verblijf is niet compleet zonder een overnachting in een van de vele sfeervolle vakantie-accommodaties van texelvakantieverhuur.nl! Om er zeker van te zijn dat er voor ieder wat wils tussen zit, bieden we verschillende accommodaties aan. Aan zee, bij de natuur, maar ook dicht bij de bewoonde wereld. Er zit voor iedereen wat tussen. Of u nu met het hele gezin komt, met vrienden of gewoon gezellig met z’n tweetjes.

texelvakantieverhuur.nl biedt de volgende vakantie-accommodaties aan:

Texel ontdekken

Onze texelvakantieverhuur.nl vakantie-accommodaties zijn een ideaal startpunt voor een weekendje Texel tijdens het Texel Blues festival. Vanuit onze accommodaties bent u niet alleen snel bij Texel Blues, maar heeft u bovendien ook nog de mogelijkheid om het eiland Texel zelf te ontdekken. Texel staat namelijk bekend om de diverse natuur en gezellige dorpen die er te vinden zijn.

Blues accommodaties boeken

Boekt u één van onze Blues accommodaties dan bent u verzekerd van een goed verblijf waar u even kunt bijkomen tijdens dit Texelse muziekweekend. Kijk snel op texelvakantieverhuur.nlom de vakantie-accommodatie te boeken die bij u past!

 

Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres