nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Restaurants Texel

Breng tijdens je vakantie op Texel een bezoek aan een restaurant in een van de dorpen. Dat is zeker de moeite waard. Het is niet alleen heerlijk om niet zelf te koken, maar ook is het echt genieten van goede en eerlijke Texelse producten, en dat zorgt ervoor dat veel bezoekers van het eiland een bezoek aan de restaurants brengen. Een restaurant op Texel heeft erg veel te bieden, omdat de meeste producten vers zijn. Texel is een echt schapeneiland en het eiland staat dan ook bekend om het overheerlijke malse lams- en schapenvlees. Daarnaast hebben de restaurants op Texel de mogelijkheid prachtige verse producten uit de Waddenzee te gebruiken, en dat doen ze dan ook: garnalen, mosselen, oesters en verschillende lekkere, verse, eerlijke vissoorten.

Beschikbare vakantie-eiland accommodaties op Texel

Heerlijke lunch, een drankje of een lekkere snack

Uiteraard kunt u tijdens een ontspannen fiets- of wandeltocht altijd even in één van de dorpjes stoppen voor een heerlijke lunch, een drankje of een lekkere snack. Op Texel zijn er genoeg restaurants en eetcafés waar u altijd op een vriendelijke en gastvrije manier aan een lekkere maaltijd geholpen wordt.

Michelin ster

Liefhebbers van culinaire toprestaurants komen op Texel ook aan hun trekken. Een echte aanrader is Culinaire Verwennerij Bij Jef. Dit fantastische restaurant in loods dorp Den Hoorn heeft zelfs een Michelin ster. Ook heeft den Burg restaurant Vincent, dit is ook zeker aan te raden bij de fijnproevers. In het bos zijn de restaurants Vincent Eilandkeuken aan te raden en restaurant Bos en Zee biedt ook een goed kwalitatieve keuken. Vis restaurant het Pakuus in Oudeschild is aan te raden om de beste vis te eten op Texel. Den Hoorn beschikt over meerdere goede restaurants zelfs in combinatie met cabaret, die wij u zeker kunnen aanraden. Klif 12 is het cabaret restaurant waar heerlijk eten en theater samen komen. Neem de tijd om te genieten van dit prachtige eiland en haar goede restaurants en u zult beslist een heerlijke vakantie op Texel hebben.

Restaurants op Texel

Naast goede het culinaire genot en talloze goede restaurants is het op Texel belangrijk dat u in een goede accommodatie verblijft. Texelvakantieverhuur.nl kan u voorzien van goed advies en biedt een kwalitatief hoge selectie van vakantie appartementen met infraroodsauna, bungalows met open haard, regendouche en whirlpool en Vakantievilla’s met sauna, 2 terrassen en alle benodigde luxe aan. Texelvakantieverhuur.nl is dé specialist op het gebied van vakanties naar het geweldige culinaire Waddeneiland Texel.

Texel Culinair

Texel Culinair is een onvergetelijke evenement jaarlijks in september in badplaats de Koog voor iedereen van alle leeftijden. Culinaire bedrijven van Texel presenteren exclusieve gerechtjes, bereid met producten van het eiland. Het bier en de wijn zijn met zorg voor u geselecteerd. Al uw zintuigen worden geprikkeld tijdens dit prachtige evenement, waar kwaliteit en gezelligheid voorop staan. Een Texel Culinair accommodatie op Texel boekt u natuurlijk bij Texelvakantieverhuur.nl

 

Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres