nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Parachutespringen op Texel

Parachutespringen op Texel geeft u niet alleen een adrenalinekick, maar parachutespringen op Texel betekent ook genieten van het adembenemende uitzicht over de landerijen, de zee en het Waddengebied. Vraag het maar eens aan mensen die parachutespringen op Texel al hebben beleefd. Parachutespringen op Texel verandert uw leven in positieve zin. Door parachute te springen op Texel krijgt u het gevoel dat u de hele wereld nog beter aankunt, U ervaart een ongelooflijk gevoel van vrijheid. U voelt zich veel sterker na een sprong, helemaal Uw grenzen verleggen. Leren parachutespringen op Texel is niet ingewikkeld. Wilt u zelfstandig leren springen? Een cursus parachutespringen op Texel duurt één of twee weken. Een cursus parachutespringen op Texel begint eerst met een dag theorie. Daarna mag u ‘losgaan’. Maar u kunt er ook voor kiezen een tandemsprong te maken. Daar hoeft u bijna niets voor te doen. Dit is een eenvoudigere manier om kennis te maken met parachutespringen op Texel. Parachutespringen op Texel kunt u goed combineren met een vakantie op Texel. Neemt u de sprong in het diepe? Wilt U zich voelen als een vogel boven het prachtige eiland? Het antwoord is parachutespringen op Texel.

Onze accommodaties op Texel:

Parachutespringen op Texel kan al heel eenvoudig en snel met een tandemsprong. Eerst krijgt U een korte instructie van een instructeur. Daarna stapt u het vliegtuig in en U wordt vastgekoppeld aan de instructeur. Op minimaal drie kilometer hoogte maakt u dan samen de sprong. Ziet u het parachutespringen op Texel al voor u? U maakt een vrije val van ongeveer een halve minuut, tijdens deze vrije val komt u met 200 kilometer per uur naar beneden. Na een halve minuut opent een extra grote parachute. Parachutespringen op Texel is dan genieten van het schitterende uitzicht op het eiland, terwijl u heerlijk zweeft en als een veertje de grond bereikt. Parachutespringen op Texel is bedoeld voor iedereen, ongeacht de leeftijd. Wist u dat u een video-opname kunt laten maken van uw parachutesprong? Er springt dan een extra instructeur mee om uw beleving op camera vast te leggen. Dan kunt u de kick van parachutespringen op Texel nog vaak opnieuw ervaren. Beleef een onbeschrijflijke ervaring met de tandemsprong van parachutespringen op Texel.

Parachutespringen op Texel: als u alleen wilt kijken naar parachutespringen op Texel, dan kan dat ook want op Texel is er vier keer per jaar een groot springevenement. U kunt dan vanaf de grond genieten van parachutespringen op Texel.
Wilt u ook parachutespringen op Texel? Reserveer nu op texelvakantieverhuur.nl

Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres