nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Paardrijden op Texel

Texel is populair bij ruiters. Je kunt heerlijk paardrijden op Texel, zeker op de grote en ruime prachtige stranden van Texel. Tevens is het aantal ruiterroutes aanzienlijk. De meeste paden door het bos zijn voor zowel ruiters als menners bestemd. Paardrijden op Texel is van 1 oktober tot en met 30 april op het gehele Texelse strand opengesteld voor paarden. Van 1 mei tot 1 oktober zijn de strandpalen 15 tot 17 en een gedeelte bij De Cocksdorp van zonskomst tot 10.00 uur en van 19.00 uur tot zonsondergang open gesteld voor paarden. Paardrijden op Texel.

Maneges op Texel

Texel kent verschillende maneges waar u in groepsverband op Texel vanaf de paardenrug kunt genieten of ga mee met de huifkar met trekpaarden van de Jan Plezier, maar vanwege de korte boottocht naar Texel is het ook zeer geschikt om uw eigen paard mee te brengen. Bij veerdienst Teso krijgt u met de paarden naar Texel direkt voorrang. Bij texelvakantieverhuur.nl kunt u een heerlijke paarden accommodatie voor u zelf boeken, weidegang of stalruimte? Maar ook voor uw paard kunnen wij u verder helpen. Voor alle informatie over paardrijden op Texel kunt u bellen met de receptie texelvakantieverhuur.nl.

Neemt u uw eigen paard mee om te paardrijden door bos en op het Texelse strand? Kijk dan goed naar het getij voor u vertrekt om met uw paarden? Bij hoog water is het strand erg zwaar, maar bij laag water is het strand breed en hard en dat maakt het uitermate geschikt om heerlijke (door de branding) te galopperen met uw!

Vakantie met paard

Heerlijk op vakantie met uw eigen paard? Inde buurt van de vakantiehuizen van texelvakantieverhuur.nl ! Texel is een echt schapen maar ook paardeneiland. Voor het maken van mooie buitenritten en lekker draven door de Texelse natuur! Paardrijden op Texel door het dennenbos of galopperen over het Texelse strand. Het waddeneiland heeft diverse vakantie accommodaties, met of zonder weidegang, waar ook uw paard van harte welkom is.

Beschikbare paarden accommodatie op Texel

Stallingruimte, pensionstalling en paardenboxen op Texel In de buurt van texelvakantieverhuur.nl

Paardenboxen gelegen aan 't Kogerveld Verhuren net buiten badplaats De Koog paardenboxen met weidegang. Dichtbij bos en strand.

Villa Verhuur Texel Fam. Zoetelief

Biedt pension stalling aan in de paardenstal op Texel aan de Bosrandweg, aan de rand van De Koog. Bij minder weer kan in de Manege binnenbak worden gereden.

Hoeve Consensus

Heeft een pensionstal net buiten Den Burg met vele mogelijkheden. Er is o.a. een spring- en crosstuin en een galoppeerbaan. Naast de pensionstal ligt verenigingsmanege Akenburg, waar het mogelijk is om op abonnementsbasis binnen te rijden bij slecht weer.

Eagles Ranch De Arend

Direct naast camping De Arend nabij Den Burg ligt de paardenstallen, ieder met een eigen uitlooppaddock. Er mag gebruik worden gemaakt van alle faciliteiten die de Eagles Ranch paardenbezitters biedt

Paardenstalling Astrid

Aan de rand van badplaats De Koog beschikt Astrid over vier luxe paardenboxen inclusief eigen zadelkast. Voor ieder paard is er bovendien een eigen paardenwei. Ook kan gebruik worden gemaakt van een paardenbak met officiële afmetingen.

Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres