nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Midweekje Texel

Met een midweekje op Texel bent u echt even helemaal weg. Weg van de dagelijkse sleur en drukte, genietend van de strand, zee, rust en ruimte waar Texel om bekend staat. Met een midweekje Texel begint het vakantie gevoel al op de Teso veerboot, de bootverbinding tussen Den Helder en Texel, met de zilte zeelucht en de meeuwen die wachten op een korstje brood. Midweekje Texel boeken? Reserveer nu een comfortabele appartementen een nieuwe gerenoveerde “strand-stijl” vakantiewoning of een luxe vakantievilla met sauna van Texelvakantieverhuur.nl. Dan verblijft u tijdens uw midweekje Texel op een unieke zeer rustig gelegen locatie, dicht bij het strand en het bos!

Texelse midweek vakantie accommodaties:

Waddeneilanden van Nederland

Midweekje Texel, dat betekent een heerlijk klein weekje ontspannen vakantie op één van de mooiste Waddeneilanden van Nederland!. Bij Texelvakantieverhuur.nl boekt en bent u snel weg van de dagelijkse sleur en drukte, relaxen van de rust en ruimte waar Texel om bekend staat. Ervaar met een midweekje Texel het echte eiland gevoel. U kunt romantische wandelingen maken of ontspannen fietsten op Texel, mid-den in de natuur beleven met het fietsknooppunten netwerk Texel (2015) door de schitterende natuurgebieden van nationaalpark Texel, zoals de bossen van Texel. Dit dennenbos heeft sinds 2016 veel MTB paden dat aangesloten is op het 100 km lange mountainbike pad.om lekker te mountainbiken op Texel. Ook De Slufter, De Muy, de Schorren, Utopia en De Hors zijn prachtig in ieder seizoen.

Dagje lekker ontspannen

Wilt u een midweek Texel met de kinderen? Dan zit u helemaal goed met de vakantieverblijven van Texelvakantieverhuur.nl. Deze zijn van alle gemakken en luxe voorzien, ook voor kleine kinderen. Voor een leuk dagje uit met de kinderen zijn er veel mogelijkheden! Een dagje lekker ontspannen aan het strand of een leuke huifkartocht door de duinen bij de Koog. Even losweken van alle stress thuis.

Wandelen in de Texelse natuur

Een midweekje Texel staat zeker garant voor een heerlijk vakantiegevoel met z’n tweeën, familie of met vriendengroep. Wandelen in de Texelse natuur, of gezellige fietstochtjes maken en fietsen over Texel met het hele gezin, in een midweekje Texel is er van alles te doen. Boek een exursie door de natuurgebieden, maar ook de knusse pittoreske Texelse dorpen zijn zeker een bezoek waard tijdens uw midweekje Texel. Kijk snel op onze site voor al onze boekings mogelijkheden voor een culinair- , ontspannen of zelfs een actief vakantie midweekje Texel op Texelvakantieverhuur.nl!

Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres