nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Hemelvaart op Texel

Op vakantie met Hemelvaart naar Texel? Gelijk heeft U! Hemelvaart is de gelegenheid bij uitstek om er met het hele gezin tussenuit te gaan. U kunt helemaal bijkomen op het prachtige eiland Texel. Wij hebben speciaal voor u een uitgebreide selectie van accommodaties, waaronder vakantievilla's, appartementen, landhuizen en bungalows. Deze prachtige verblijven maken uw Hemelvaartvakantie helemaal compleet.

Onze accommodaties op Texel:

Het eiland Texel biedt meer dan genoeg vermaak en bezienswaardigheden voor gezinnen en stelletjes. Op Texel kun je lekker actief bezig zijn, maar ook helemaal ontspannen en tot rust komen. Een wandeling door het bos, de duinen, zandkastelen bouwen op het strand, een bezoek aan één van de musea, een fietstour over het eiland, er is zoveel te doen op Texel! Daarnaast kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om een middagje te gaan winkelen in het badplaatsje De Koog of om lekker op een terras te zitten.

Op Texel houden ze van heerlijk eten en dat is zeker in de restaurants te proeven. Texel is een echt schapeneiland en daarnaast is er genoeg verse vis te krijgen. Dit zorgt er uiteraard voor dat de restaurants voorzien zijn van kwaliteitsproducten van eigen bodem. Texel heeft ook één heel bijzonder restaurant, "Bij Jef" in Den Hoorn. Het beschikt namelijk over één prestigieuze Michelinster. Een avondje eten in een goed restaurant is natuurlijk heerlijk en dan hoeft U niet alle avonden zelf te koken tijdens de Hemelvaartvakantie.

Er zijn honderden redenen voor u om de Hemelvaart op Texel door te brengen. Het is een mooie mogelijkheid om een heel ander nieuw deel van Nederland te ontdekken en een lang Hemelvaartweekend is een goede mogelijkheid om de hoogtepunten van Texel te ervaren. Bekijk snel het aanbod van texelvakantieverhuur.nl en geniet met Hemelvaart van het eiland Texel.

Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres