nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Meer over Texel

Een vakantie op Texel is leuk voor alle leeftijden. Texel biedt de mogelijkheid om actief bezig te zijn, maar ook om in alle rust van de vakantie te genieten. Dit mooie eiland is zeer geschikt voor een uitgebreide wandeling door de natuur, bos, strand of duinen. Daarnaast beschikt Texel over enkele leuke dorpjes waar heerlijk gewinkeld kan worden. Ook de fietsliefhebbers zijn tijdens een vakantie op Texel in hun element. Op Texel kunt u gemakkelijk een fiets huren en het eiland verkennen. Op één van de vele fietsroutes kunt u bijvoorbeeld genieten van de prachtige natuur of een tocht maken door het bos en langs de duinen. Kinderen hebben tijdens een vakantie op Texel alle ruimte om in de heerlijk buiten te spelen. De meeste bungalows en landhuizen van texelvakantieverhuur.nl beschikken over een ruime tuin en anders is er op het strand of in het bos alle ruimte om spelletjes te doen of een stoer zandkasteel te bouwen.

Onze accommodaties op Texel:

Indien u tijdens de vakantie liever geniet van culinaire verwennerij, dan heeft Texel u veel te bieden. Tijdens uw vakantie op Texel raden wij u zeker aan om een bezoekje te brengen aan één van de vele restaurants en eetcafés. Naast restaurants beschikt Texel over veel gezellige kroegjes en barretjes. Hier kunt u genieten van een welverdiend drankje.

Een vakantie op Texel is voor vrijwel iedereen een goede mogelijkheid om van een fantastische vakantie in eigen land te genieten. Ga er lekker tussenuit en boek uw vakantie naar Texel bij texelvakantieverhuur.nl!

Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres