nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Kerstvakantie op Texel

Kerstvakantie op Texel? Wilt u de gezellige kerstdagen doorbrengen op Texel met het hele gezin of met vrienden? Wij hebben altijd wel een geschikte vakantiewoning voor u. Voor uw kerstvakantie op Texel kunt u onder andere terecht in een romantisch villa in de duinen of een prachtige bungalow in het bos. Voor een fijne kerstvakantie op Texel hebben wij de mooiste plekjes in ons assortiment. Wat U ook zoekt, bij ons bent U aan het juiste adres voor een sfeervolle kerst op Texel.

Onze accommodaties op Texel:

Het grootste Waddeneiland Texel is tijdens de kerstvakantie het meest bezochte eiland van Nederland. De donkere dagen maken dit eiland extra aantrekkelijk, de dansende schuimkoppen op zee, de frisse boslucht, prachtige zonsondergangen, sfeervolle wolkenpatronen, de mooie duinen en de langgerekte stranden maken uw kerstvakantie op Texel compleet.

Ook in de wintermaanden is het leuk om Texel met de fiets te ontdekken. Zo kunt u tijdens de kerstvakantie met hulp van de goede bewegwijzering prachtig over het eiland fietsen. In alle dorpen op Texel vindt u wel een fietsverhuurbedrijf. Zo huurt u eenvoudig voor uw kerstvakantie op Texel een toerfiets, kinderfiets of e-bike. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen uw eigen fiets mee te nemen naar Texel.

Tijdens de kerstdagen in de kerstvakantie zijn de pittoreske dorpjes als De Waal, Oudeschild, Den Burg of Den Hoorn omgetoverd met lichtjes in gezellige kerstsferen. En bij de badplaats de Koog loopt u zo het duin over naar het strand voor een kerststrandwandeling of een vroege nieuwjaarsduik.

Een bezoek aan het zeehondencentrum EcoMare of met het hele gezin overdekt zwemmen in het zwemparadijs Calluna of lekker bowlen is een veel gedane activiteit tijdens de kerst op Texel. Maar uiteraard kunt u ook in de kerstvakantie zeehonden spotten tijdens een robbentocht over de Waddenzee.

Op culinair vlak heeft Texel u met de kerst volop te bieden. Wilt u een keer iets anders dan gourmetten tijdens kerst? Een sterrenrestaurant, bistro of Franse keuken, Texel heeft het. Wel adviseren wij om vooraf te reserveren.
Een kerstvakantie op Texel? Reserveer nu direct en voordelig bij texelvakantieverhuur.nl

Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres