nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Huisje op Texel

Huisje op Texel op één van de mooiste Waddeneilanden. Voor als u er even helemaal tussenuit wilt. Het begint al op de veerboot Teso met een schitterend uitzicht over zee, de zilte zeelucht en de laag overvliegende meeuwen. Met een huisje op Texel geniet u optimaal van het strand, de zee, de duinen, het bos en de weidse polders. Bij texelvakantieverhuur.nl boekt u een ruim, luxe vakantie huisje op Texel met moderne voorzieningen, wat uw kort verblijf vakantie echt ontspannen maakt!

Onze accommodaties op Texel:

Vakantiehuisjes van huisje op Texel zijn te vinden bij de vele gezellige dorpen en nabij mooie natuurgebieden. Dicht bij het strand, bos of de duinen van Texel, altijd op de mooiste en unieke plekjes van Texel. Huur met uw gezin, familie of met vrienden een comfortabel vakantiehuisje op Texel, met moderne voorzieningen zoals Led-tv, gratis wifi, ruime kamers met boxpringbedden, luxe badkamers, soms met open haard of sauna en zult u helemaal tot rust komen.

Texel is een echt fietseiland,  met het 140 km lange fietspadennetwerk voorzien van heldere wegwijzers en op veel plaatsen kunt u eenvoudig goede fietsen huren. Zo kunt u uren onbezorgd fietsen op Texel. In de vele natuurgebieden op Texel zijn ook wandelpaden aangelegd voor de mooiste wandeltochten. Er zijn verder veel leuke uitjes op Texel, zoals een bezoekje aan Kaap Skil, Jutters en Schipbreukmuseum Flora of Ecomare. Deze educatieve musea zijn niet alleen leuk, maar ook heel leerzaam voor jong en oud! Of wat dacht u van garnalenvissen of een robbentocht op Unesco Werelderfgoed Waddenzee!

Een huisje op Texel van texelvakantieverhuur.nl biedt u net dat beetje meer, huisje schoon en compleet voor een echt ontspannen vakantie. Zo geniet u nog meer van Texel!  Bij texelvakantieverhuur.nl vindt u alle mogelijkheden voor het huren van een huisje op Texel!

Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres