nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Huisje huren Texel

Van alle overnachtingsmogelijkheden waar je op Texel uit kunt kiezen, zijn de huisjes, vakantiehuisjes en bungalows beslist het populairst. Dat is logisch, want een eigen huisje huren op Texel, houdt in dat je je helemaal thuis voelt op je eigen stukje Wadden eiland. Lekker op je eigen manier de dag beginnen, simpelweg genieten van elkaar, met alle rust van de wereld. Gezellig samen koken en eten of bijpraten bij de open haard van het vakantie huisje op Texel. Spelen in de tuin en zonnen op het terras. Dit is uw exclusieve domein, een vakantie huisje huren op Texel.

Vakantie-eiland

Texel is een fantastisch vakantie-eiland met mooi vakantiehuisjes! Hier vind je de combinatie van rust, ruimte, puurheid, mooie natuurgebieden, 30 km. strand, duinen, gezelligheid, bezienswaardigheden en mooie fiets huren en wandel tochten maken over Texel. Er is hier genoeg te beleven om dat typische eilandgevoel te krijgen voor jong en oud: samen schelpen zoeken op het strand, een wandeling door de duinen of het bos maken, een bezoek brengen aan de vuurtoren (met schitterend uitzicht over Noordzee en Waddenzee), zeehondjes kijken in Ecomare of met een rondvaart-boot, een bezoekje aan een echte schapenboerderij, wadlopen, suppen, oesters zoeken, een tocht met de garnalenkotter of fruit en bloemen plukken in de Zelfpluktuin. Ben je benieuwd naar de verhalen van strandjutters en hoe vissers vroeger leefden? Bezoek dan het Maritiem & Juttersmuseum in Oudeschild. Dus huisje huren doe je op Texel.

Vakantie accommodaties op Texel:

Beleef Texel

Texel beleef je het beste tijdens een wandel- of fietstocht in je vakantie. Bezoek het Nationaal Park of volg één van de andere mooie wandel- en fietsroutes over het eiland. Af en toe stop je in een pittoresk dorpje of strandpaviljoen voor een drankje of hapje. Of proef eens van de lokale producten zoals schapenkaas, lamsvlees, Texel’s bier, kruidenbitter, oesters of garnalen. Liever wat snelheid en actie? Karten kan op het buitencircuit (500 meter) van Karting Texel. Ook met slecht weer kan je binnen karten in badplaats de Koog. Of waag eens een parachutesprong bij Paracentrum Texel. Van natuurliefhebber en rustzoeker tot jonge strandganger, vanuit een vakantie huisje op Texel beleeft iedereen een geweldige vakantie!

Vakantie huisje huren

Vanuit je vakantie huisje huren op Texel loop je zo de prachtige natuur gebieden in. Texel bestaat voor een groot gedeelte uit natuurgebied, met veel planten- en diersoorten die uniek zijn voor Nederland. Op Texel zelf is er het Nationaal Park De Duinen van Texel. Dit park beslaat grofweg het hele Texelse duingebied, inclusief zandplaat De Hors, de Texelse bossen en De Slufter. Een afwisselend stuk natuur met uitgestrekte duinlandschappen en strand, natte duinvalleien, bossen, heidevelden en veel dier- en plantensoorten.

Nationaal Park Duinen van Texel

Het bezoekerscentrum zit bij Ecomare en vanuit hier worden tal van natuurexcursies georganiseerd, zoals een tocht door de zoute kreken van De Slufter of een wandeltocht langs de Lepelaar kolonie van de Geul. In het Nationaal Park Duinen van Texel lopen wandel-, en ook een paar fietsroutes. Alhoewel je heerlijk vertoeft in een vakantie huisje op Texel, is er genoeg te beleven voor een onvergetelijke vakantie.

Teso veerboot

Vanaf het vasteland (Den Helder) ben je na een boottocht van 20 minuten op Texel. Binnen op de Teso veerboot zijn diverse faciliteiten zoals een buffet, souvenirwinkeltje en zitruimtes. Ga, eenmaal aan land, snel op zoek naar je vakantie huisje op Texel zodat de vakantie pas echt kan beginnen. Wie eenmaal gevallen is voor de charme van dit mooie veelzijdige eiland komt zeker weer terug voor een weekendje, midweekje of vakantie in een huisje op Texel!

Boek uw vakantie huisje op Texel nu direct online via verhuurburo texelvakantieverhuur.nl

Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres