nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Huisje aan Zee Texel

Het Witte Huisje aan zee op Texel is een sfeervolle vakantie-accommodatie. Ideaal voor wie een paar dagen op Texel wil verblijven. Het Witte Huisje aan zee heeft een goede ligging bij badplaats De Koog. Het grenst aan direct aan het bos, u kunt vanuit het appartement zo Nationaal Park Duinen van Texel inlopen. Ook de zee en het mooie Texelse strand zijn op kleine loopafstand, evenals diverse faciliteiten, zoals een kartbaan, strandpaviljoens, leuke winkeltjes, goede restaurants, gezellige cafés en een supermarkt.

Faciliteiten Het Witte Huisje aan zee

U kunt uw verblijf in Het Witte Huisje aan zee op Texel boeken via texelvakantieverhuur.nl. Deze vakantie-accommodatie met prachtig rieten dak is geschikt voor maximaal drie personen. Het appartement aan zee heeft een volledig uitgeruste keuken met koelkast en waterkoker. De eigen badkamer in het appartement is voorzien van een douche, handdoeken en diverse toiletartikelen. Ook zijn er een flat screen televisie en gratis WiFi aanwezig. Het is mogelijk om een kinderbed te plaatsen. U kunt parkeren bij de accommodatie op 5 minuten lopen van strand en zee.

Wereld Erfgoed de Waddenzee

Vanuit het appartement kijkt u uit over de zonnige tuin met tuinmeubelen. Het centrum van De Koog is te voet te bereiken. Er zijn voldoende mogelijkheden in de buurt om Texel te ontdekken, bijvoorbeeld fietsverhuur voor het huren en fietsen op Texel. Achter Waddenzee het fietspad achter de dijk van Wereld Erfgoed de Waddenzee, ook Zeehondencrèche Ecomare is in de buurt, dus u kunt ook prima verblijven met een kind in Het Witte Huisje aan zee op Texel.

Meer accommodaties aan zee van texelvakantieverhuur.nl

Naast het Witte Huisje aan zee bieden wij van texelvakantieverhuur.nl nog andere vakantiewoningen nabij bos, strand en zee aan. Denkt u bijvoorbeeld aan de volgende accommodaties:

Actuele aanbod en aanbiedingen aan Zee

Neem een kijkje op onze zee-website texelvakantieverhuur.nl voor het actuele aanbod en aanbiedingen. Wij helpen u graag met het vinden van een geschikte vakantiewoning aan zee, vakantievilla met sauna of appartement aan bos. Neemt u gerust contact met ons op zodat we een bos, strand of zee accommodatie kunnen vinden die aansluit bij al uw vakantie aan zee wensen. Tot ziens in appartement Het Witte Huisje aan zee op Texel!

Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres