nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Het leukste Waddeneiland?

Texel is zonder twijfel het leukste Nederlandse Waddeneiland. Laat Ameland, Terschelling, Vlieland en Schiermonnikoog achter u en kom naar prachtig Texel! Vanaf Den Helder bent u in minder dan een halfuurtje op dit leuke Waddeneiland. Texel is het grootste Waddeneiland en is heel divers. Er is voor iedereen wat te doen op het eiland. Of u nu op zoek bent naar inspanning of ontspanning, op Texel kan het allebei. Als u naar het leukste Waddeneiland op vakantie wilt, boek dan uw vakantie-accommodatie bij texelvakantieverhuur.nl.

Wij bieden wij de volgende vakantie-accommodatie aan:

Leuk Waddeneiland

Wat maakt Texel nou zo’n leuk Waddeneiland? Doordat het zo divers is, is het voor iedereen een geschikt eiland. Als u houdt van wandelen of fietsen kunt u op Texel uw energie kwijt. U kunt op verschillende plekken fietsen huren, waarmee u het hele Waddeneiland over kunt fietsen. texelvakantieverhuur.nl geeft 10% korting op alle fietsverhuur, die zelfs bij uw accommodatie gebracht worden na reservering.

Natuur in Nederland

Of u gaat naar National Park Texel, De Slufter, en geniet al wandelend van de mooie unieke stukje natuur in Nederland die dit leukste Waddeneiland te bieden heeft. Houdt u meer van aan het strand liggen met een boekje? Ook dat kan! Vanuit de badplaats De Koog bent u zo door de duinen op het strand, waar u heerlijk kunt ontspannen. Ook zijn er voldoende strandpaviljoens waar u kunt genieten van een Texels biertje, deze zijn het gehele jaar geopend.

Kom naar Texel

Texel is leuk voor oud én jong. Vakantie-verblijvenboeken kijk op texelvakantieverhuur.nl U kunt er ook prima met kinderen terecht. Met hun kunt u bijvoorbeeld lammetjes gaan knuffelen bij de Schapenboerderij Texel, of het fruit van het seizoen plukken bij de Zelfpluktuin. Of wat dacht u van een bezoek aan Kaasboederij Wezenspyk? Garnalen vissen of Zeehonden spotten op de Wadden. Kom dus naar Texel, het leukste Waddeneiland, waar het hele jaar door wat te beleven valt. Kijk voor uw vertrek op onze website texelvakantieverhuur.nl om een accommodatie te huren die bij uw vakantie wensen past.

Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres