nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Golfen op Texel

Golfen op Texel betekent dat u alle ruimte heeft om te genieten van deze geweldige sport. Maar het betekent vooral golfen op een van de mooiste golfbanen in Nederland. Golven op Texel is golfen in de prachtige uitgestrekte duingebieden van Texel. U golft wanneer u dat wilt, want de golfbaan is het hele jaar open. De golfbaan is een ‘links course’ golfbaan met duinen, spectaculaire waterpartijen en grote greens. Alleen de tee en de green worden besproeid. In Nederland zijn er maar zes golfbanen die in een duingebied liggen. Daarom is het spelen op de golfbaan in de duinen uniek en speciaal. Vraag het maar eens aan de geoefende golfer, die zal dit beamen. Ontdek golfen op Texel, want veel mensen beginnen met golf omdat ze de combinatie van wandelen, het buiten zijn in een unieke omgeving en het spel geweldig vinden. Wilt u dit ook ervaren? Kom dan golfen op Texel en verblijf in een luxe accommodatie zoals de landhuizen Gerritslanderdijkje, Mienterglop of Oude Dijkje.

Onze accommodaties op Texel:

Golfen op Texel is uniek door de Par 3 baan waarop ook de beginnende golfer zijn kunsten kan vertonen. Golfen op Texel is natuurlijk ook voor de geoefende golfer. Die leeft zich uit op de Par 72 baan met uitdagende hindernissen. Bent u vakantieganger en wilt u golfen op Texel? U kunt dan gewoon starttijden reserveren. Heeft u nog nooit eerder gegolft? Doe mee aan een introductie les. Voor groepen zijn er golfclinics. Golfen op Texel is dus voor iedereen. Een prachtig Waddeneiland, een fantastische sport, een complete en unieke golfaccommodatie. Golfers gaan golfen op Texel.


Golfen op Texel doet u nu nog even met 9 holes op de par 72 links course. Maar deze golfbaan op Texel wordt dit jaar nog uitgebreid naar 18 uitdagende holes. Goed nieuws dus voor de golfliefhebbers. Deze uitbreiding betekent nog meer beleving en uitdaging met golfen op Texel. Golfen op Texel is ook genieten van het weidse uitzicht over de baan en de duinen. Genieten van het ruige karakter van de baan. U sport en tegelijkertijd geniet u dus van een heerlijk rondje golfen op Texel. Let op: bij Texelvakanties kunt u greenfees aanschaffen tegen 30% korting. U kunt dit aangeven bij een online boeking, op texelvakantieverhuur.nl, of telefonisch melden aan een van onze werknemers.

Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres