nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Ecomare Texel

Ecomare op Texel is een natuurmuseum, een zeehondenopvang, een zeeaquarium en een vogelopvang. Ecomare ligt midden in het Nationaal Park 'Duinen van Texel'. Via Ecomare Texel kun je ook het duinpark bezoeken. We hebben vele excursies waarmee je uren kunt rondstruinen en van alles te weten komen over de natuur van de wadden en de Noordzee. Nadat je alles hebt bekeken en ervaren hebt kun je lekker uitblazen in het restaurant.

Vakantie accommodaties in de buurt van Ecomare Texel:

Veel nieuws te ontdekken bij Natuurcentrum vogel- en zeehondenopvang Ecomare Texel

De Walviszaal - In deze nieuwe indrukwekkende tentoonstelling loop je echt tussen de walvisskeletten.

Opvang-App op je smartphone - Download de App om 6 korte verhalen over de opvangdieren te kunnen luisteren.

Zeehondenbassins - De zeehonden zwemmen in grote bassins. Om die van de grijze zeehonden zit een hek, maar de gewone kunnen er zo uitkomen, en je staat er dan gewoon naast. En dat doen ze ook regelmatig! Eén bassin heeft een wand met kijkruiten.

Bruinvisbassin - Eén bassin is speciaal ontworpen voor bruinvissen, mini-walvissen uit de Noordzee. Je kunt ze zowel onder als boven water bekijken.

Speelwad - In de eb vloed speeltuin 'het Speelwad' speel je voetje van de vloer met het getij.

Kinderwandeling - Zo wil ieder kind een tochtje door de duinen maken: een kinderwandeling met educatieve speeltoestellen.

Duinparkgids op je mobiel – een app die je tijdens je wandeling door het Duinpark van alles vertelt over het leven in deze duinen.

Plattegrond

Download hier de plattegrond

Als u uw vakantie heeft geboekt via texelvakantieverhuur.nl is er altijd een accommodatie bij van uw keuze, en deze zijn allemaal op korte afstand van Ecomare Texel.

 

Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres