nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Den Hoorn

In het zuiden van Texel vindt u het gezellige dorpje Den Hoorn. Den Hoorn is de eerste plaats die u ziet liggen als u met de veerboot naar Texel vaart. vooral het witte kerkje van Den Hoorn springt in het oog tijdens het laatste gedeelte van uw boottocht. Tijdens uw verblijf op Texel is Den Hoorn een bezoekje meer dan waard. Dankzij de mooie ligging in een prachtig natuurgebied, is de omgeving van het dorpje perfect voor een heerlijke duinwandeling of een ontspannen fietstocht. In de directe omgeving van Den Hoorn zijn nog veel meer mogelijkheden. Zo kunt u er bijzondere vogels spotten in De Geul of een bezoekje brengen aan de unieke Texelse legerbasis de Mokbaai.

Onze accommodaties op Texel:

In het dorp zelf kunt u zich ook prima vermaken. De gastvrijheid van de inwoners geeft u dat heerlijke thuis gevoel. Daarom is het een absolute aanrader om te genieten van één van de heerlijke restaurants of even een drankje te nemen in een café. Live muziek en theater spelen ook een belangrijke rol in Den Hoorn. Zo is er een theaterrestaurant (Klif 12), waar u tijdens het diner wordt vermaakt met een leuke theatershow en er zijn diverse mogelijkheden voor cabaretliefhebbers. Ook is er een straat theater festival in Mei, genaamd Broadway.

Den Hoorn is een prachtig Texels dorpje en zeker de moeite waard om een dag of langer aan te besteden. In Den Hoorn is altijd wat te doen en ook de omgeving biedt diverse mogelijkheden voor sport ,natuur maar ook rust.
Zin in Texel? Boek nu uw vakantie! texelvakantieverhuur.nl

Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres