nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Bungalowpark Gortersmient

Zeer rustig gelegen tussen de Dennenbossen aan de Grensweg. Bungalowpark Gortersmient ligt tussen badplaats de Koog en Den Burg, zeer centraal op het eiland Texel nabij bos, strand, zee en duinen en is zeer netjes onderhouden Bungalowpark Gortersmient is een kleinschalig bungalowpark, bij uitstek geschikt voor de vakantieganger die op zoek is naar rust, ruimte en natuur. Ook met honden welkom.

Bungalowpark Texel

Bungalowpark Texel ligt centraal op het eiland Texel, de afstand naar Den Burg, de hoofdplaats en grootse winkeldorp van het eiland, en naar bruisend de Koog is 3,5 km. Het strand door het bos ligt op slechts 2.5 km. van het park verwijderd. Natuur en zeehondencentrum Ecomare bevindt zich op 2 km. Bungalowpark Gortersmient, dé ideale ligging voor het maken van wandel- en fietstochten. Het is mogelijk op het park een fiets te huren. Fietsen op Texel? Volg het 140 km lange fietsknooppunten netwerk. Fiets langs de mooiste plekjes van Texel en langs bungalows van texelvakantieverhuur.nl

Andere Vakantie accommodaties op Texel

Omgeving Bungalowpark Gortersmient

In de directe omgeving bevinden zich een aantal restaurants, een pannenkoekhuis Catharina hoeve Texel gevestigd in een oude stolpboerderij, Vincent de Eilandkeuken, een gezellige locatie aan de rand van het Texelse Dennenbos met een culinaire kaart, restaurant Dennenoord Texel , een sfeervol en gezellige Café Eethuis met een supermarkt ( geopend van april t/m oktober ), alles op loopafstand.

Informatie Gortersmient

Alle bungalows (4- en 6 persoons) op bungalowpark Gortersmient van www.texelvakantieverhuur.nl zijn het gehele jaar door goed te verhuren. Aangezien de bungalows eigendom zijn van diverse eigenaren, zijn deze derhalve ook verschillend ingericht. De meeste bungalows beschikken over de voorzieningen die de huidige vakantieganger gewend is, zoals een wasmachine, vaatwasser en een LED-TV en DVD-speler. Een sfeervol open haard of een ligbad/whirlpool of inloop-stortdouche.

Op bungalowpark Gortersmient staan 73 zowel vrijstaande als geschakelde bungalows. De zeer net ingerichte bungalows zijn voor 4 tot 6 personen. Vele zijn afgelopen jaar gerenoveerd. Alle vakantie bungalows beschikken een afgesloten tuin en een ruim terras met tuinmeubilair en kussens . U beschikt over een eigen parkeerplaats op het parkeerterrein dat op 50 mtr lopen ligt. Bungalow boeken op park Gortersmient bel Vakantiebureau texelvakantieverhuur.nl

Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres