nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Texel met uw hond

Alles voor hondeneigenaren

Texel met uw hond is aan te raden. Het grootste Waddeneiland is een geweldige huisdier vriendelijke vakantiebestemming voor hondenbezitters. Op Texel en bij www.Texelvakantieverhuur.nl mag uw trouwe viervoeter gewoon mee! Een groot aantal van onze sfeervol ingerichte accommodaties zijn huisdieren welkom en ook in veel restaurants en hond gastvrije strandpaviljoens is de hond op Texel van harte welkom.

Texel ontdekken met uw hond

Vele verhuurders bieden u de mogelijkheid om uw hond mee te nemen op vakantie naar Texel. In enkele van onze verblijven staan we zelfs meer dan 1 hond toe. U dient altijd bij boeking door te geven dat u uw huisdier(en) mee wilt meenemen. In ons uitgebreide aanbod op www.Texelvakantieverhuur.nl vindt u een groot aantal hondvriendelijke accommodaties. Kijk snel op de boekigssite voor een mooie uw accommodatie en zoek en boek huisdier welkom.

Alle accommodaties waarin uw hond welkom is.

Vakantievilla’s met sauna bij strand
Vakantiewoningen open haard aan bos
Appartementen Texel de Koog aan zee
Familiehuizen nabij Nationaalparktexel

Waddeneiland Texel. Natuurlijk zijn honden ook welkom

Op vakantie met hond naar Texel? dan is Texel het ideale eiland. Ook met uw viervoeter bent u van harte welkom. Op vele bungalowparken en vakantieverblijven van particulieren zijn uw hond en ook andere huisdieren toegestaan. Langs veel badplaatsen van de Nederlandse kust zijn honden in vakantie accommodaties niet toegestaan, maar op Texel zijn er genoeg verblijven waar uw hond welkom is. Met u hond wandelen waar hij ook nog eens vrij kan wandelen is in de dennenbossen van Nationaal park Duinen Texel. Ook over het strand van het Waddeneiland zijn ze welkom om te rennen en spelen. Texel is een ideaal eiland voor een vakantie met de hond. Bij Texelvakantieverhuur.nl op veel bungalowparken en bij andere prive verhuurders bent u met uw viervoeter ook vaak welkom.

Met de hond uitwaaien op het strand

Op alle Texelse stranden mogen uw honden lekker los lopen. Op de bewaakte strandgedeeltes en op de naaktstranden bij Den Hoorn en De Cocksdorp geldt wel een aanlijnplicht. Ten zuiden van paal 8 en tussen de strandpalen 12 en 21 geldt de aanlijnplicht alleen van 1 maart tot 1 september.

Waar mag de hond los in het bos

Uw Texel mag u met uw hond overal in het Texelse dennenbos en ook in het Krimbos loslopen. Er geldt geen aanlijnplicht. Alleen in de gebieden waar grazers of vee loopt, dient u de hond wel even aan te lijnen. Dus dat wordt lekker struinen door leuke bospaadjes!

Dierenartsenpraktijk Texel

Op Texel werken vier dierenartsen in de praktijk aan de Keesomlaan 11 in Den Burg. Behandeling is op afspraak. De praktijk is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 - 18.00 uur en daarbuiten en in het weekend ook voor spoedgevallen. Tel. 0222-312527.

Iets bijzonders met de hond? Honden Uitwaaiweken!

Geef u op voor de Honden Uitwaaiweken! Een speciaal arrangement waarbij u vakantie viert met de hond, maar ook onder deskundige leiding aan het werk gaat met het gedrag van uw hond. Deze speciale Texel-arrangementen worden verzorgd door hondencoach Jos Oosting.

Honden en Texelvakantieverhuur.nl

Uw hond is ook van harte welkom in de receptie van ons boekingsbureau Texelvakantieverhuur.nl, waar u ook uw sleutel ophaalt aan het begin van de vakantie met uw hond. Wij verhuren veel accommodaties voor een weekje, weekend of zelfs lang verblijf naar Texel met uw hond.

Info bij www.Texelvakantieverhuur.nl Karin Zoer-Zoetelief 0222 317902 Oude Dijke 8 1796 ML De Koog

Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres