nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Appartement huren 2 personen

Wilt u graag een appartement huren voor 2 personen op Texel? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Er zijn namelijk tal van mogelijkheden, lekker samen even uitwaaien en genieten van alles wat er kan! Zo kunt u direct een kijkje nemen op texelvakantieverhuur.nl om het uitgebreide aanbod te bekijken. Hier vindt u bijvoorbeeld onze gerestylede bungalows met open haard ingericht voor een ultiem Texel gevoel. Dat is een heerlijk moment om naar uit te kijken! Lekker iedere dag fietsen of wandelen, gebruik daarvoor het fietsknooppunten netwerk Texel van wel 140 km fietspad. Of bezoek het Sommeltjespad in het bos, wat ook de moeite waard is!

Vakantie verblijven in Texel:

Appartement huren 2 personen direct online

Via texelvakantieverhuur.nl kunt u direct uw appartement online huren voor 2 personen als u naar Texel wilt. Heerlijk om van weg te dromen maar wat u echt kunt ervaren. Iedere dag de rust, en wandelen zolang u maar wilt! Er is zoveel moois te bewonderen op Texel, een moment om lekker naar uit te kijken. Ook jonge zeehondjes in de opvang, bruinvissen onder en boven water, grote open zeeaquaria en een mooi natuurmuseum bekijken is de moeite waard bij Ecomare. Ecomare is Educatief en het centrum voor wadden en Noordzee op Texel. Het vangt Zeehonden op en vogels en combineeert een natuurmuseum en zeeaquarium. Twee bruinvissen en vijftien zeehonden worden er permanent opgevangen.

Appartement huren voor 2 personen op Texel

Als u een appartement wilt huren voor 2 personen op Texel, dan kunt u dit het beste regelen via texelvakantieverhuur.nl. U ziet hier direct wat de mogelijkheden zijn en welke periodes er nog vrij zijn. Misschien wilt u wel verblijven in een sfeervol appartement met infraroodsauna, echt ontspannen en genieten van al dat moois! Of toch een appartement aan het bos of aan zee? Alles kan en daarvoor kunt u nu alles online regelen. Voor alle vragen staan wij voor u klaar en hopen wij u binnenkort te mogen ontvangen op het mooie Texel. Boek snel bij Karin Zoer-Zoetelief vakantieverhuur buro texelvakantieverhuur.nl

Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres