nlvlag devlag

Huur met vertrouwen

op Texel

facebook icon

Zoek en boek

Villapark Duinparel Texel

Op Kustpark Texel gelegen Villapark de Duinparel liggen diverse riet-gedekte nieuwe, vrijstaande vakantievilla’s met sauna en open haard van Landgoed Texel.

De vrijstaande villa's en bungalows, een bungalowparkje met 9 recreatie bungalows / villa’s ligt achter de Waddendijk op loopafstand van de “De Vriendschap” aangemeerd, de kleine Texelse veerboot waarmee u van eind April tot eind September een dagje buureiland Vlieland kunt bezoeken. Op 1 km afstand van het bungalowpark steekt de Vuurtoren boven de Texelse duinen uit, naast een strandpaviljoen aan het begin van het Noordzeestrand.

De in maritieme landhuisstijl gebouwde en rustig gelegen vakantievilla's zijn en kijken uit op het bos aan de zuidzijde van de Koog of op de landerijen van de Koog. Slechts gescheiden door twee duinenrijen van de Noordzee, ligt de bruisende badplaats De Koog. Nog steeds met de uitstraling van een gemoedelijk dorp; maar dan wel één waar van alles te beleven is. Cafés ,restaurantjes, een disco, strandpaviljoens, bowlingbaan en een zwemparadijs voor slecht weer. Maar Texel heeft meeste zonuren van Nederland. Dus dat is waarschijnlijk niet nodig.

Andere Vakantie accommodaties op Texel:

De meeste vakantievilla’s op de Duinparel beschikken over de voorzieningen die de huidige vakantieganger gewend is. De inrichting van de villa's kunnen we met een gerust hart luxe noemen. Een Finse of infrarood Sauna een ligbad/whirlpool of inloop-stortdouche, wasmachine, vaatwasser en een LED-TV en DVD-speler. Bovendien beschikken de meeste villa's over een sfeerhaard (gas) en enkele hebben een sfeervolla houtkachel. Honden en andere huisdieren zijn in overleg toegestaan. Wifi aanwezig op het villapark. Alle villa's zijn vrijstaand en hebben een ruime tuin met terras en sommige villa's hebben zelfs meerdere terrassen! Als extra luxe inventaris zijn een vaatwasser, combimagnetron en Led-TV met alle Nederlandse en Duitse zenders aanwezig. Veel villa's hebben luxe extra's, zoals een 2e TV wasmachine, een dvd-speler en sommige vakantievilla’s is een wellness-sauna geïnstalleerd; het ontbreekt u aan niets op villapark de Duinparel Texel.

Wilt u een andere vakantieverblijf op Texel boeken kijkt u dan op Texelvakantieverhuur.nl